Diensten

Korte toelichting

Coaching en/of Auticoaching

Er zijn momenten in ieders leven waarin je het gevoel hebt dat je tegen een muur aanloopt en niet meer ziet hoe het verder kan. Je blijft in rondjes draaien en je hebt het gevoel dat de raad van anderen je ook niet verder helpt. 

Alle antwoorden zitten eigenlijk in jezelf. Jij kent jezelf het best, jij alleen staat in jouw schoenen.

Via een gesprek en het aanreiken van tools onderzoeken we samen hoe jij die muur steen voor steen kan afbreken. Daardoor gaat alles weer bewegen, stroomt je energie en word je weer blij met jezelf.

1,5 uur tot 2 uur 

60 euro per uur


Wandelcoaching

Meestal ter kennismaking bij jongeren : 30 euro


Auticoaching bij je thuis

Via huisbezoek zoek ik samen met jou en je gezin naar tools om nog beter een thuis te scheppen voor je kind of jongere met ASS.

1,5 uur tot 2,5 uur 

60 euro per uur 

+ Vervoerskosten volgens      brandstofverbruik

Workshops


Ontstressen in 5 minuten ? Kan dat ? 

Marina Riemslagh heeft haar doctoraat aan deze gedachte gewijd. Haar vertrekpunt was de vraag waarom mensen zich niet altijd voorbeeldig gedragen, terwijl ze wel weten hoe het moet. Stress in al zijn vormen is daar de oorzaak van.

Jaren zocht ik zelf naar oplossingen om stress af te voeren en helemaal in harmonie te zijn met mezelf. Dan ben je echt op je best, je ziet alleen maar mogelijkheden, positieve evolutie en voelt je in balans.

Stress zorgt ervoor dat je moe wordt, de ander als vijand gaat zien, negatieve gedachten hebt en ter plaatse lijkt te trappelen. 

Meditatie, yoga, energetische oefeningen kunnen je verder brengen, maar toen ik deze oefening leerde kennen, ging een wereld voor mij open. Ik kon het eerst niet geloven, maar het werkt écht direct en nadien reageer je niet meer op een stressvolle manier als je weer in dezelfde situatie komt. Zoals Marina het zelf zegt, de stress op dit gegeven is letterlijk uit je hersenen verdwenen. Via een hersenscan kan dit zelfs worden aangetoond.  

Wist je dat roddelen, pijn, verwijten, eten, negeren, opzettelijk zwijgen ook stressreacties kunnen zijn ? 

In deze workshop van 3 uur leer ik jou deze tool aan. 

Je krijgt de wetenschappelijke achtergrond over stress, onze mechanismen als reactie op stress, de specifieke bouw van de hersenen, concrete voorbeelden en het stappenplan om thuis dagelijks mee aan de slag te gaan. 

20 euro per persoon, minstens 5 personen

Healing, Reading & LTC

Naast ons fysieke lichaam hebben wij ook emoties en gedachten die ons leven bepalen. Als deze drie in balans zijn, dan ervaren we het leven als een pretpark waar alles mogelijk is om diepe levensvreugde en voldoening op alle vlakken te ervaren. We zijn zo sterk als een boom met wortels diep in de grond en een bladerdek dat alle zonlicht opneemt.

Meestal zit er toch ergens een blokkade waardoor je niet zo gelukkig bent als je zou kunnen zijn. Je energie stroomt niet overal even goed. Een bepaalde relatie vreet je energie weg, een ongezond patroon vertraagt je, een vastgeroeste overtuiging houdt je tegen, onverwerkte emoties en zelfs trauma's belemmeren je diepe levensvreugde.

Via healing of genezing met klanken, mijn stem en aanrakingen wordt die blokkade op een zachte manier opgelost en weggehaald. 

Door reading, duiding met de juiste woorden, kom je tot inzicht rond de oorzaak/reden van je blokkade of pijn en dat kan heel bevrijdend werken. Als je je daarvan bewust wordt, dan wordt de weg naar handelen duidelijk en volgt je gevoel ook. 

Ik gebruik ook de technieken van Live The Connection om veranderingen in je onderbewuste te bewerkstelligen. Die zijn direct voelbaar. 

1,5 uur tot 2 uur

60 euro per uur

Bachbloesems

Bachbloesems zijn vloeibare extracten van planten die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals angsten, verdriet, woede in de vorm van paniek, zorgen, fobieën, onzekerheid, ... 

Je hebt 48 verschillende remedies.  

Ze hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.  

Bachbloesems gaan emoties of karakters dus niet verdringen of veranderen.  Na inname voel je al heel snel verandering van de gemoedstoestand. Het zijn volledig natuurlijke producten, wonderen van de natuur. 

Je kan ze zelfs gebruiken voor kinderen en dieren. 

1,5 uur

25 euro per flesje

60 euro voor de uitleg en bespreking